Valitsit ongelmaksi: Isäntäkone on offline-tilassa

Steamin tulee olla käynnissä isäntäkoneella, jotta Steam Link voi yhdistää siihen. Jos käytät palomuuria, sinun täytyy ehkä antaa Steam Linkille lupa yhdistää isäntäkoneeseen.

Vianmääritys:
Varmista, että Steam on käynnissä ja olet kirjautuneena sisään
Jotta Steam Link voi löytää isäntäkoneen, sen täytyy olla päällä, Steamin oltava käynnissä ja sinun pitää olla kirjautuneena sisään Steam-käyttäjätunnuksellasi.
Valitse asetuksista kohta Ota lähetys käyttöön
  1. Käynnistä Steam-asiakasohjelma.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Steam ja sitten Asetukset.
  3. Poista Kodinsisäiset lähetykset -sivulla valinta kohdasta Ota lähetys käyttöön.
  4. Klikkaa OK.
Aseta verkkosi sijainniksi Kotiverkko
Käyttäjät ovat raportoineet, että valinta julkinen verkko aiheuttaa ongelmia lähetyksen kanssa.
Poista palomuurisi käytöstä väliaikaisesti
Joissain tapauksissa palomuurisi voi estää Steam Linkin ja isäntätietokoneen välisen yhteyden.
Jos Steamin käyttöoikeuksien asetus epäonnistuu, voit poistaa palomuurin (Windowsissa) tilapäisesti käytöstä seuraavilla ohjeilla:

1. Paina isäntätietokoneella näppäimistön Windows-näppäintä.
  2. Kirjoita: palomuuri.
  3. Valitse listasta Windowsin palomuuri.
  4. Valitse listasta Ota Windowsin palomuuri käyttöön tai pois käytöstä.
  5. Valitse Ota Windowsin palomuuri pois käytöstä (ei suositella) ja valitse OK.

Toimi näin palauttaaksesi Windowsin palomuuri käyttöön ja luodaksesi poikkeus Steamiä varten palomuurin asetuksiin.

1. Windowsin palomuurissa, valitse Salli sovelluksen tai ominaisuuden tietoliikenne Windowsin palomuurin läpi -valinta.
  2. Paina Muuta asetuksia -painiketta.
  3. Valitse kaikki Steam -valintaruudut.
  4. Klikkaa OK.

ZoneAlarmin tiedetään aiheuttavan ongelmia osalle käyttäjistä.