Valitsit ongelmaksi: Aktivointi lähiverkon avulla ei toimi

Aktivointi lähiverkon avulla -toimintoa voi käyttää vain kiinteällä verkkoyhteydellä tätä varten määritellyissä tietokoneissa.
Mikäli vaihdoit äskettäin Windows 10 -järjestelmään, saatat kokea aktivointi lähiverkon avulla -toimintoon liittyviä ongelmia.

Vianmääritys:
Poista nopea käynnistys käytöstä Windowsissa
  1. Paina Windows-näppäintä isäntäkoneellasi
  2. Kirjoita: power
  3. Valitse Virranhallinnan asetukset
  4. Sammutusasetuksista, poista käytöstä nopea käynnistys
Ota Windowsissa käyttöön aktivointi lähiverkon avulla
  1. Paina Windows-näppäintä
  2. Kirjoita: device manager
  3. Valitse Laitehallinta
  4. Kohdasta Verkkosovittimet, valitse oikealla hiiren painikkeella verkkosovittimesi ja valikosta Ominaisuudet
  5. Välilehdeltä Lisäasetukset, etsi ja ota käyttöön Wake on Magic Packet
  6. Virranhallinta välilehdeltä, valitse Salli tämän laitteen aktivoida tietokone ja siihen liittyvät valinnat.
Ota BIOSissa käyttöön aktivointi lähiverkon avulla
WOLin käyttöönotto BIOSissa ei ole sama kaikilla tietokoneilla. Yksityiskohtaisempia ohjeita voit etsiä verkosta tietokoneesi merkin perusteella.

Saat PCI-valinnat käyttöösi BIOSissa näin:
  1. Sammuta tietokoneesi
  2. Käynnistä tietokoneesi ja paina näppäimistön DEL-näppäintä, kunnes BIOS tulee esiin
  3. Hae Lisäasetukset valikko
Päivitä aktivointi lähiverkon avulla -tukiajurit
Mikäli vaihdoit juuri Windows 10 -järjestelmään, yritä päivittää PCI-ajurisi (verkkosovittimesi).
Uusimman RealTek PCI Express -ajurin pitäisi toimia oikein Windows 10 aktivointi lähiverkon avulla -toiminnon kanssa.