Valitsit ongelmaksi: Lisätukea

Ongelmasi vaatii yksityiskohtaisempaa tukea. Voit etsiä keskustelupalstoilta vinkkejä yhteisöltä tai luoda tukipyynnön.

Viime kädessä haluamme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Mikäli et ole, voit palauttaa sen ilmaiseksi. Jos ostit sen Steamistä, voit pyytää hyvitystä alapuolelta. Mikäli ostit sen jälleenmyyjältä, ota yhteyttä kauppiaaseen

. Ottaessasi yhteyttä Steamin tukeen et tarvitse sarjanumeroa. Saitko virheilmoituksen? Siinä tapauksessa voit jättää sarjanumerokentän tyhjäksi.

Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
Kun otat yhteyttä tukeen, sisällytä seuraavat tiedot:

• logs\\streaming_log.txt isäntäkoneen Steam-kansiosta
  • logs\\steamlink_debug.txt isäntäkoneen Steam-kansiosta (päivitä tämä tiedosto menemällä Steam Linkin Järjestelmä-valikkoon ja klikkaa "Tallenna debug-lokit" painiketta ja aloita lähettäminen)
Vaihe 2
Anna meille sähköpostiosoite jonka avulla voimme keskustella kanssasi.
Katso Steam Linkin sarjanumero laitteen pohjasta ja syötä se alla olevaan kenttään.
Sarjanumeron lisääminen ei ole pakollista, mutta auttaa meitä ratkomaan ongelmasi tehokkaammin.