Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Steam Link.
Valitsit ongelmaksi: Tietokone ja Steam Link ovat molemmat kaapelilla kytkettynä
Vianmääritys:
Sammuta ja käynnistä verkkolaite uudelleen
Virran katkaiseminen verkkolaitteesta (reititin, modeemi, powerline-adapteri jne.) voi ratkaista tiettyjä verkko-ongelmia. Jokainen laite on erilainen, mutta useimmat voi käynnistää uudestaan seuraavasti:

1. Toista nämä vaiheet jokaiselle laitteelle, alkaen reitittimestäsi.
  2. Etsi laitteesi virtajohto.
  3. Irrota virtajohto laitteestasi.
  4. Odota 30 sekuntia.
  5. Kytke virtajohto ja anna laitteen käynnistyä täysin (tämä kestää noin 60 sekuntia).
Palauta lähetyksen oletusasetukset
Steam Linkisi aloitusruudulta valitse Asetukset > Lähettäminen > Lisäasetukset(Y) > Palauta oletusasetukset(Y).

*Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain Steam Linkin beta-versioissa. Voit ottaa beta-versiot käyttöön järjestelmän asetuksista.