Valitsit ongelmaksi: Tietokone ja Steam Link ovat molemmat langattomia

Nämä verkkoasetukset toimivat lähes aina huonosti, koska videon lähetys tapahtuu samanaikaisesti tietokoneelta langattomaan reitittimeen ja reitittimeltä Steam Linkiin. Tällöin signaalit törmäävät ja aiheuttavat häiriöitä toisiinsa.

Suosittelemme joko tietokoneen tai Steam Linkin kytkemistä suoraan reitittimeen.

Vianmääritys:
Palauta lähetyksen oletusasetukset
Steam Linkisi aloitusruudulta valitse Asetukset > Lähettäminen > Lisäasetukset(Y) > Palauta oletusasetukset(Y).

*Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain Steam Linkin beta-versioissa. Voit ottaa beta-versiot käyttöön järjestelmän asetuksista.
Madalla lähettämisen laatua
Voit vaihtaa lähetyksen laatua Steam Linkin päävalikosta tai suoraan televisiotilassa tai pelistä.

Steam Linkin päävalikko:
  1. Valitse Asetukset.
  2. Valitse Lähetys.
  3. Valitse Nopea.

Televisiotilassa:
  1. Valitse oikeassa kulmassa olevan käynnistyskuvakkeen vieressä oleva Asetukset-kuvake.
  2. Valitse Kodinsisäinen lähetys.
  3. Kohdassa Sovellusasetukset valitse Nopea.
Alenna verkon kaistanleveyttä
Voit muuttaa lähetyksen kaistanleveyden käyttöä Steam Linkin päävalikosta, televisiotilassa tai ollessasi pelissä.

Kun vaihdat kaistanleveyden käyttöä, aloita alhaisesta käytöstä ja nosta käyttöä vaiheittain kunnes ongelma ilmenee. Tämän jälkeen palaa edellisiin toimiviin asetuksiin. Mikäli haluat palata vakioasetuksiin, valitse asetukseksi "Automaattinen".

Steam Linkin päävalikossa:
  1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Lähetys
  3. Paina (Y)-painiketta nähdäksesi Sovelluksen lisäasetukset.
  4. Muuta Kaistanleveyden rajoitus -valintaa.

Televisiotilassa:
  1. Valitse oikeassa yläkulmassa olevan käynnistyskuvakkeen vieressä oleva Asetukset-kuvake.
  2. Valitse Kodinsisäinen lähetys.
  3. Valitse Sovelluksen lisäasetukset.
  4. Muuta Kaistanleveyden rajoitus valintaa.
Irrota USB- ja Bluetooth-kuulokkeet
Poista USB- ja Bluetooth-kuulokkeet, sammuta ja käynnistä Steam Link uudelleen ja testaa toistuuko ongelma.
Poista häiritsevät ohjelmat käytöstä
Seuraavat ohjelmat ovat osoittautuneet ongelmallisiksi osalle käyttäjistä:
  • MSI Afterburner
  • RivaTuner Statistics
  • Razer Synapse
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
  • Skype, Skypehost
  • Pilvipalvelut (esim. MEGASync)
  • Kuvakaappausohjelmistot (esim. Fraps)

Seuraavat ohjelmat voivat vaikuttaa lähetyksen laatuun:
  • Suoratoistopalvelut (esim. Netflix, Chromecast).
  • Musiikkipalvelut (esim. Spotify).
  • Suurten tiedostojen siirrot (esim. BitTorrent, tiedostojen lataaminen).