Valitsit ongelmaksi: Välkkyminen

Musta vilkkuminen tarkoittaa yleensä, että HDMI-kaapelissa on jotain vikaa ja se ei tuo kunnon signaalia näyttöön.

Vianmääritys:
Poista muuntajat, AV-vastaanottimet ja vaihtajat HDMI-kaapelin yhteydestä
  1. Poista kaikki laitteet, jotka muuttavat tai uudelleenohjaavat HDMI-signaalia Steam Linkistä näyttöösi.
  2. Kytke suora HDMI-kaapeli Steam Linkistä näyttöösi.
  3. Jos suora linja parantaa tilannetta, käynnistä jokainen muuntaja ja vastaanotin uudelleen, ennen kuin kytket ne takaisin käyttöön.
Korvaa HDMI-kaapeli
Kokeile vaihtaa Steam Linkin mukana tullut HDMI-kaapeli toiseen, mieluummin paksumpaan, toimivuuden testaamiseksi.
Muokkaa NVIDIAn xorg.conf-tiedostoa (vain Linux-käyttäjät)
Avaa polun /etc/X11/xorg.conf tiedosto ja lisää seuraava rivi "Screen"-osuuden alle:

Option "metamodes" "1920x1080_60 +0+0 { ForceFullCompositionPipeline = On }"

Tallenna muutokset ja poistu.