Valitsit ongelmaksi: Laitteistoviat

Steam Link saattaa kärsiä laitteistoviasta tai peruuttamattomasta ohjelmistovirheestä.

Pyydä korvaavaa tuotetta alta. Ota yhteys Steamin tukeen, jos asut Kanadassa.

Ota yhteyttä tukeen
Haluaisin korvaavan tuotteen
Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
Kun otat yhteyttä tukeen, sisällytä seuraavat tiedot:

• logs\\streaming_log.txt isäntäkoneen Steam-kansiosta
  • logs\\steamlink_debug.txt isäntäkoneen Steam-kansiosta (päivitä tämä tiedosto menemällä Steam Linkin Järjestelmä-valikkoon ja klikkaa "Tallenna debug-lokit" painiketta ja aloita lähettäminen)
Vaihe 2
Anna meille sähköpostiosoite jonka avulla voimme keskustella kanssasi.
Katso Steam Linkin sarjanumero laitteen pohjasta ja syötä se alla olevaan kenttään.
Sarjanumeron lisääminen ei ole pakollista, mutta auttaa meitä ratkomaan ongelmasi tehokkaammin.