Valitsit ongelmaksi: Laitteeni näkyy Bluetooth-asetuksissa, mutta se ei yhdisty
Vianmääritys:
Vaihda paristot
Vaihda laitteen paristot tai varmista, että se on täysin ladattu.
Varmista pariliitoksen toimivuus toisella laitteella
Kokeile pariliitäntää toisen laitteen (kannettava tietokone, matkapuhelin jne.) kanssa testataksesi toimivuuden.
Unohda laitteiden yhteys ja pariliitä uudelleen
  1. Sammuta Bluetooth-laite.
  2. Käyttämällä toista laitetta (langallinen hiiri tai ohjain), valitse Bluetooth-laite Steam Linkin Bluetooth-asetusten listalta.
  3. Paina (X) -näppäintä poistaaksesi Steam Linkin ja Bluetooth-laitteen pariliitoksen.
  4. Käynnistä Bluetooth-laite pariliitostilaan, valitse laite Steam Linkin valikosta ja yritä aloittaa pariliitoksen muodostaminen uudelleen.