Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Steam Link.
Valitsit ongelmaksi: PlayStation 4 -ohjain

Näin teet pariliitoksen PS4-ohjaimen ja Steam Linkin välille:
  1. Käyttämällä toista laitetta (langallinen hiiri tai ohjain), mene Bluetooth-asetuksiin
  2. Paina samanaikaisesti PS- ja Share-painiketta PS4-ohjaimessa kunnes pääset pariliitostilaan ja ohjaimen valo alkaa vilkkua
  3. Etsi Langaton ohjain, jonka luokka on Peliohjain Bluetooth-laitelistalta
  4. Paina (A)-painiketta pariliittääksesi PS4-ohjaimen