Valitsit ongelmaksi: VirtualHereä käyttämällä jaetut laitteet

Jos Steam Link VirtualHeren tukemissa laitteissa ilmenee teknisiä ongelmia, käytä alla olevaa portaalia ottaaksesi yhteyttä suoraan VirtualHeren tukeen.

Huomio. VirtualHeren (jälleenmyyntiversion) omistajien tulee ostaa Steamin kaupasta VirtualHere for Steam Link -sovellus voidakseen käyttää VirtualHereä Steam Linkin kanssa.