Valitsit ongelmaksi: Steam kaatuu

Steam-sovellus voi kaatua häiritsevien ohjelmien tai tuntemattomien syöttölaitteiden takia.

Vianmääritys:
Käytä Steamin betaversioita
Steam-sovelluksen betaversio:
Valitse Steam Steam-sovelluksen vasemmasta ylänurkasta > Asetukset > Tili-välilehti > Klikkaa betaversioihin osallistumisen alta Vaihda > Valitse Steam Beta Update

Steam Linkin betaversio:
Valitse Asetukset Steam Linkin päävalikosta > Järjestelmä, Vaihda betaversioon
Poista häiritsevät ohjelmat käytöstä
Jotkin kolmannen osapuolen ohjelmat häiritsevät Steam Controllerin toimintaa. Poista nämä ohjelmat käytöstä ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulaattorit
  • Kuvankaappausohjelmistot (esim. Fraps)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Päivitä näytönohjainajurisi
Avaa näytönohjaimesi (NVIDIA, AMD, Intel) ohjauspaneeli ja asenna uusimmat ajurit.
Käynnistä Steam Link ja tietokoneesi uudelleen
Laitteiden virran katkaiseminen voi ratkaista tiettyjä ongelmia Steam Linkin kanssa

1. Irrota virtajohto Steam Linkistä
  2. Odota 3 sekuntia
  3. Kytke virtajohto ja anna Steam Linkin käynnistyä täysin (tämä kestää noin 30 sekuntia)
Asenna Steam uudelleen
Asenna Steam uudelleen samalle asemalle jolle käyttöjärjestelmä on asennettu. Tämä on yleensä C-asema.