Je selecteerde het onderwerp: Fout 208

Fout 208 doet zich voor wanneer je beeldinstellingen niet goed worden herkend of zijn geconfigureerd.

Probleemoplossing:
Directe modus inschakelen
Start SteamVR op en ga naar SteamVR > Instellingen > Ontwikkelaar > Ontwikkelaarsinstellingen > Directe modus aan

Directe modus zorgt ervoor dat je headset niet als een beeldscherm wordt herkend. Als je SteamVR afsluit en de headset het bureaublad toont, dan is de directe modus uitgeschakeld. Als de directe modus naar behoren werkt, dan zie je alleen VR-inhoud in de headset.

Als je problemen ondervindt bij het inschakelen van de directe modus, zorg er dan voor dat je de meest recente stuurprogramma's voor je GPU hebt geïnstalleerd.
Functionaliteit videopoort en GPU-verbinding controleren
Controleer dat deze twee zaken het geval zijn:
  1. Je hoofdbeeldscherm en je Link Box zijn allebei aan dezelfde GPU gekoppeld
  2. Je hoofdbeeldscherm en je Link Box zijn allebei aangesloten op een werkende poort

Videopoorten die naast elkaar zijn geplaatst op een pc, zijn meestal aan dezelfde GPU gekoppeld

Als beide bovenstaande items in orde zijn, probeer dan om:

• Voor elk apparaat verschillende poorten voor hetzelfde type gegevens te gebruiken (verander bijvoorbeeld de HDMI-kabel voor je Link Box van de ene HDMI-poort naar een andere HDMI-poort)
  • Een mini-DisplayPort/DisplayPort-kabel of een HDMI/DisplayPort-adapter te gebruiken om de Link Box op je computer aan te sluiten, als de poorten die je normaal gebruikt het apparaat niet detecteren
  • Een DVI- of DisplayPort-kabel te gebruiken in plaats van een HDMI-kabel, of omgekeerd
Je computer herstarten
Klik op de X om SteamVR te verlaten, sluit de Steam-client en herstart vervolgens je computer.