Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor SteamVR.
Je hebt het probleem geselecteerd: Dode zone trackpad

If your HTC Vive controller trackpad does not click in one zone, please contact HTC to have your controller spring replaced.

Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Stap 1
Voeg een SteamVR-systeemrapport toe.

  • Start SteamVR vanaf je bureaublad
  • Selecteer de SteamVR-keuzelijst in het SteamVR-venster
  • Selecteer Systeemrapport maken
  • Selecteer Naar bestand opslaan rechtsonder in het venster
  • Voeg je bestand toe aan je ticket
Stap 2
Als je een bestand of screenshot aan je hulpverzoek wilt toevoegen, gebruik de Steam-client dan of werk je webbrowser bij.
Zoek een bestand om bij te voegen of sleep hier bestanden naartoe.
Annuleren