Je selecteerde het onderwerp: Problemen met de trackpad van je controller

De trackpad van je controller moet mogelijk gekalibreerd worden als hij krampachtig of overgevoelig reageert.

Probleemoplossing:
Controller kalibreren
Zorg ervoor dat je de nieuwste controllerfirmware hebt voordat je deze stappen uitvoert. Je kunt dat controleren door naar SteamVR > Apparaten > Apparaat bijwerken te gaan.

1. Schakel de controller uit (systeemknop ingedrukt houden)
  2. Druk op de systeemknop terwijl je de trekker- en greepknop ingedrukt houdt
  3. De controller zal aangaan met het kalibratiegeluid