Je hebt het probleem geselecteerd: Verdere ondersteuning

Voor je probleem is gedetailleerde ondersteuning nodig. Je kunt de discussiegroep voor communityhulp bekijken of een ondersteuningsticket aanmaken.

Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen

Update coronacrisis (COVID-19):

Wachttijden voor Steam Support zijn momenteel langer dan gewoonlijk omdat onze medewerkers van de klantendienst wereldwijd de impact voelen van de coronacrisis (COVID-19). We doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden zonder daarbij gezondheid en veiligheid uit het oog te verliezen. We stellen je geduld op prijs tijdens deze aanpassingsperiode waarin onze medewerkers, waar mogelijk, overschakelen op thuiswerk.

Stap 1
Voeg een SteamVR-systeemrapport toe.

• Start SteamVR vanaf je bureaublad
  • Selecteer de SteamVR-keuzelijst in het SteamVR-venster
  • Selecteer Systeemrapport maken
  • Selecteer Naar bestand opslaan rechtsonder in het venster
  • Voeg je bestand toe aan je ticket