Je selecteerde het onderwerp: Geen geluid in hoofdtelefoon
Probleemoplossing:
Het standaardafspeelapparaat in Windows wijzigen
Controleer of het audioapparaat van de HTC-VIVE-C audio ontvangt van Windows.

1. Druk op de Windows-toets
  2. Typ: hardware en geluiden
  3. Selecteer Geluid in het Configuratiescherm
  4. Klik in het tabblad Afspelen met de rechtermuisknop op het HTC-VIVE-C-audioapparaat en selecteer Als standaardapparaat instellen
  5. Schakel andere ingeschakelde audioapparaten uit als de Vive nog steeds geen geluid ontvangt

Werkt het nog steeds niet? Heropen het tabblad Afspelen en stel het USB-audioapparaat Luidsprekers in als standaardapparaat. Er kan vertraging optreden in audio die via USB wordt verzonden. We raden aan waar mogelijk het HDMI-audioapparaat van de HTC-VIVE-C te gebruiken.
Geluidsniveau van het afspeelapparaat controleren
  1. Klik op het volumepictogram op de taakbalk
  2. Zoek het volume van HTC-VIVE-C (of de USB-luidsprekers)
  3. Zet het volume op 50%
Geluidsniveau van de toepassing in de volumemixer controleren
  1. Klik op het volumepictogram op de taakbalk
  2. Klik op Volumemixer openen onder de volumeregelaar van HTC-VIVE-C (of USB-luidsprekers)
  3. Zoek de volumeregelaar van de toepassing en zet deze op ten minste 50%
SteamVR herstarten
Klik op de X om SteamVR te verlaten. Start SteamVR vervolgens vanuit de lijst met Tools in je Steam-bibliotheek.