Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor SteamVR.
Je selecteerde het onderwerp: Firmware-update mislukt

Wacht altijd tot een firmware-update volledig voltooid is na het starten ervan. Het is van belang om tijdens een lopende firmware-update je Vive-componenten in geen geval te ontkoppelen of de firmware-update op enige ander wijze te onderbreken.

Probleemoplossing:
USB-apparaten opnieuw instellen
  1. Verwijder de kabels van de Link Box uit je computer.
  2. Ga vanaf je hostcomputer naar SteamVR > Instellingen > Ontwikkelaar > Ontwikkelaarsinstellingen.
  3. Klik op SteamVR-USB-apparaten verwijderen. Zorg ervoor dat de USB-kabel van de Link Box niet is aangesloten en klik op Ja.
  4. Verlaat SteamVR zodra je voorgaande stappen voltooid hebt. Sluit je Link Box weer aan (USB, HDMI, stroom) en start SteamVR opnieuw.