Je selecteerde het onderwerp: Crash na het bijwerken naar Windows 10 Creators Update

Dit probleem doet zich meestal voor als een crash bij het opstarten van SteamVR of als foutmelding (307).

Als je computer op NVIDIA draait en je te maken krijgt met de crash van het NVIDIA-stuurprogramma die bij de Windows 10 Creators Update ontdekt werd, probeer dan deze stappen in de gegeven volgorde. Als de bovenste oplossing niet werkt voor je, probeer dan de volgende.

1. Update je NVIDIA-stuurprogramma naar de nieuwste versie (r381) uitgegeven door NVIDIA. Je kunt het meest recente stuurprogramma downloaden op NVIDIA.com of de NVIDIA GeForce Experience gebruiken om te updaten.
  2. Schakel 'Delen' uit in de GeForce Experience-applicatie.
  3. Verwijder de GeForce Experience-applicatie tijdelijk.