Je selecteerde het onderwerp: Fout 100

Deze fout houdt in dat de programmabestanden van SteamVR niet in de juiste map zijn opgeslagen.

Probleemoplossing:
SteamVR-installatiepad repareren
Als Steam in een map geïnstalleerd werd die niet standaard is, is het mogelijk dat de config- en logpaden voor SteamVR naar niet-bestaande mappen verwijzen.

Volg deze stappen om je SteamVR-installatiepad te corrigeren:
  1. Navigeer naar: ...Steam/steamapps/common/SteamVR/bin/win64
  2. Voer 'vrpathreg' uit en corrigeer de paden zodat ze naar de juiste schijf en map leiden, of verwijder het bestand 'openvr.vrpath' in user/AppData/Local/openvr

Zorg dat je systeem ingesteld is om verborgen bestanden weer te geven:
  1. Klik op de Start-knop > Configuratiescherm > Vormgeving en persoonlijke instellingen > Opties voor Verkenner
  2. Klik op de tab Weergave
  3. Klik bij Geavanceerde instellingen op Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven en vervolgens op OK

Voor Windows 10 volg je deze stappen om verborgen bestanden en mappen weer te geven:
  1. Klik op de Start-knop en kies vervolgens Verkenner
  2. Selecteer de tab Weergeven
  3. Vink het vakje Verborgen items aan om verborgen items zichtbaar te maken
SteamVR deïnstalleren en herinstalleren
  1. Open de Steam-client
  2. Selecteer BIBLIOTHEEK in de navigatiebalk
  3. Ga in het menu in de linkerbalk naar de lijst met TOOLS
  4. Klik met je rechtermuisknop op SteamVR
  5. Selecteer Beheren > Verwijderen

Dubbelklik na deïnstallatie op SteamVR in de toolslijst om SteamVR te herinstalleren.