Je selecteerde het onderwerp: Verdere ondersteuning

Voor je probleem is meer gedetailleerde ondersteuning nodig. Je kunt de discussiegroep induiken voor hulp van de community, of een hulpticket aanmaken.

Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Stap 1
Voeg een SteamVR-systeemrapport toe.

• Start SteamVR vanaf je bureaublad.
  • Zorg ervoor dat je VR-apparaten zijn verbonden met de hostcomputer en dat voedingskabels aangesloten zijn.
  • Zorg er indien mogelijk voor dat je controllers ingeschakeld en gekoppeld zijn.
  • Selecteer de SteamVR-keuzelijst in het SteamVR-venster.
  • Selecteer Systeemrapport maken.
  • Selecteer Naar bestand opslaan rechtsonder in het venster.
  • Voeg je bestand toe aan je ticket.
Stap 2
Geef ons je e-mailadres zodat we met je kunnen communiceren.
Als de oplossing van je probleem mogelijk vervangende onderdelen of een vervangingsproduct vereist, vul dan hieronder je verzendadres in.
Index-headset: binnenzijde van het vizier, links onder het gezichtskussen. Begint met 'AU'.
Index-controller: binnenzijde van de sensorarm. Begint met 'FKL' of 'FKR'.
Index-basisstation: achterzijde, bovenaan rechts. Begint met 'FB'.