Je selecteerde het onderwerp: Hardwarefout

Je Steam Controller heeft mogelijk een hardwarefout of onherstelbare firmwarefout.

Als je een vervangstuk nodig hebt zoals een USB-dongle, gebruik dan de optie 'Contact opnemen met Support'. Gebruik de optie voor vervanging alleen als de hele controller moet worden vervangen.

Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Geef ons je e-mailadres zodat we met je kunnen communiceren.
Verwijder het batterijdeksel om het serienummer van de controller te lokaliseren en vul dit hieronder in.
Het serienummer van de dongle van je controller kun je vinden op de onderkant.
Het invoeren van het serienummer is niet verplicht, maar het helpt ons wel om je probleem efficiënter op te lossen.
Het serienummer begint met F en bestaat uit 10 tekens.
Het serienummer begint met F en bestaat uit 10 tekens.