Je selecteerde het onderwerp: Fantoominvoer

Als je willekeurige invoer of bewegende trackpads ervaart, moet je je Steam Controller mogelijk opnieuw kalibreren.

Probleemoplossing:
Je Steam Controller kalibreren
  1. Start Steam in Big Picture-modus (Beeld > Big Picture-modus)
  2. Selecteer het instellingenpictogram (tandwiel) in de rechterbovenhoek
  3. Selecteer onder Controller de optie Controllerinstellingen
  4. Zoek je controller in de lijst Gedetecteerde controllers:
  5. Selecteer je controller en klik op KALIBREREN
  6. Volg de instructies op het scherm om de kalibratie te voltooien
Steam-client opnieuw opstarten
  1. Klik in de Steam-client op de menuoptie Steam(bovenaan)
  2. Selecteer Afsluiten
  3. Herstart Steam vanaf je bureaublad