Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Steam Controller.
Je selecteerde het onderwerp: Bureaubladconfiguratie werkt niet

Het uitschakelen van Skypehost.exe heeft een aantal gebruikers met dit probleem geholpen.

Probleemoplossing:
Conflicterende programma's uitschakelen
Sommige programma's van derden kunnen conflicteren met de werking van de Steam Controller. Probeer deze programma's uit te schakelen en je computer te herstarten.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulators
  • Schermopnamesoftware (Fraps, etc.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm