Je selecteerde het onderwerp: Meer hulp

Je kunt onze discussies bekijken voor communityhulp of om een bug te melden. Maak een hulpticket aan voor meer diepgaande probleemoplossing.

We willen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je dat niet bent, dan kun je je aankoop zonder kosten terugsturen. Als je het op Steam kocht dan kun je hieronder een terugbetaling aanvragen. Als je het van een andere handelaar kocht, neem dan contact op met die handelaar voor meer informatie over terugbetalingen.

Je hebt geen serienummer nodig om contact op de nemen met Support. Als er zich een fout voordoet, dan kun je de velden voor serienummers leeg laten.

Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Geef ons je e-mailadres zodat we met je kunnen communiceren.
Verwijder het batterijdeksel om het serienummer van de controller te lokaliseren en vul dit hieronder in.
Het serienummer van de dongle van je controller kun je vinden op de onderkant.
Het invoeren van het serienummer is niet verplicht, maar het helpt ons wel om je probleem efficiënter op te lossen.
Het serienummer begint met F en bestaat uit 10 tekens.
Het serienummer begint met F en bestaat uit 10 tekens.