Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Steam Controller.
Je selecteerde het onderwerp: Fantoomcontrollers

Als je computer in de slaapstand gaat als de Steam Controller is aangesloten, dan kunnen er meerdere Steam Controllers worden gedetecteerd, zelfs als je er maar één bezit.

Probleemoplossing:
De Steam Controller ontkoppelen
Ontkoppel je draadloze USB-dongle of micro-USB-kabel, wacht even en sluit hem vervolgens weer aan.
Steam-client opnieuw opstarten
  1. Klik in de Steam-client op de menuoptie Steam(bovenaan)
  2. Selecteer Afsluiten
  3. Herstart Steam vanaf je bureaublad