Je selecteerde het onderwerp: Steam-client crasht
Probleemoplossing:
Aanmelden voor bètabuilds van de Steam-client
Ga linksboven in de Steam-client naar Steam > Instellingen (Voorkeuren op Mac) > tabblad Account > klik onder Bètadeelname op de knop Wijzigen > Selecteer 'Steam Beta Update'
Conflicterende programma's uitschakelen
Sommige programma's van derden kunnen conflicteren met de werking van de Steam Controller. Probeer deze programma's uit te schakelen en je computer te herstarten.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulators
  • Schermopnamesoftware (Fraps, etc.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Je computer opnieuw opstarten
Ontkoppel je Steam Controller en andere invoerapparaten en start daarna je computer opnieuw op.
Steam-installatie opnieuw instellen
Verwijder Steam en installeer het opnieuw op de C:-schijf.