Steam Support
Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van het verzoek. Wacht een paar minuten en probeer het opnieuw.
Steam Support
Log in om persoonlijke hulp te krijgen voor Steam Controller.
Welk probleem ondervind je met dit product?
Probleemoplossing:
Firmware herstellen
  1. Start Big Picture-modus op (Beeld > Big Picture-modus) en ga naar Instellingen (tandwiel)
  2. Selecteer onder Controller de optie Controllerinstellingen
  3. Selecteer Steam Controller-firmware herstellen om het proces te starten.