Je selecteerde het onderwerp: Kan niet verbinden met een draadloos netwerk
Probleemoplossing:
Netwerkapparatuur uit- en aanzetten
Sommige netwerkproblemen kunnen worden opgelost door je netwerkapparatuur (router, modem, adapters, etc.) uit en aan te zetten. Elk apparaat is anders; de meeste kunnen echter uit en aan worden gezet met de volgende stappen:

1. Herhaal deze stappen voor elk apparaat, te beginnen met je router
  2. Zoek de stroomkabel die met je apparaat is verbonden
  3. Trek de stroomkabel van je apparaat eruit
  4. Wacht 30 seconden
  5. Sluit de stroomkabel weer aan en laat het apparaat volledig herstarten (ongeveer 60 seconden)
Steam Link en computer uit- en aanzetten
Sommige problemen kunnen worden opgelost door je Steam Link en computer uit en aan te zetten.

1. Trek de stroomkabel van je Steam Link eruit
  2. Wacht 3 seconden
  3. Sluit de stroomkabel weer aan en laat de Steam Link volledig herstarten (ongeveer 30 seconden)
Op firmware-updates voor de router controleren
Sommige netwerkproblemen kunnen worden opgelost door je modem en router bij te werken zodat ze de nieuwste firmware gebruiken. Voor informatie over specifieke routers of modems zul je contact met de oorspronkelijke fabrikant moeten opnemen.
Bekabelde verbinding proberen
We bevelen het gebruik van een bedrade verbinding aan voor de beste streamervaring.
Probeer je Steam Link dan ook met een bedraad netwerk te verbinden als je niet draadloos kunt verbinden.