Je selecteerde het onderwerp: Kan niet verbinden met een bekabeld netwerk

Controleer of de groene verbindings-LED in de ethernetpoort aan de achterkant van de Steam Link aanstaat. Als dit niet het geval is en de Steam Link wel aanstaat, dan betekent dat dat de Steam Link niet juist met je router is verbonden.

Probleemoplossing:
Netwerkkabel controleren
Zorg ervoor dat de ethernetkabel goed is aangesloten op de achterkant van de Steam Link en de achterkant van je router.
Netwerkpoort controleren
Sommige routers hebben poorten voor speciale doeleinden of een beschadigde poort. Probeer een andere poort aan de achterkant van je router.
Netwerkkabel vervangen
Je hebt mogelijk een beschadigde ethernetkabel. Probeer een kabel te gebruiken die al met andere apparaten heeft gewerkt.