Je selecteerde het onderwerp: Kan de hostcomputer niet vinden

Je Steam Link en hostcomputer moeten met dezelfde router verbonden zijn om elkaar te kunnen zien.

Probleemoplossing:
Zorg ervoor dat Steam actief is en je ingelogd bent
De Steam Link kan je hostcomputer zien wanneer deze is ingeschakeld terwijl Steam draait en je bij je Steam-account bent ingelogd.
Streamen inschakelen opnieuw in de instellingen aanvinken
  1. Start de Steam-client
  2. Klik in de linkerbovenhoek op Steam en daarna op Instellingen
  3. Haal in het tabblad Binnenshuis streamen het vinkje bij Streamen inschakelen weg en vink het opnieuw aan
  4. Klik op OK
Zorg ervoor dat de Steam Link en je pc zich op hetzelfde netwerk bevinden
Zorg ervoor dat de Steam Link en je computer met hetzelfde netwerk zijn verbonden. Als de eerste drie cijfers van het IP-adres van je Steam Link hetzelfde zijn als het IP-adres van je computer, dan bevinden ze zich waarschijnlijk op hetzelfde netwerk.

Het IP-adres van je Steam Link zoeken:
  1. Selecteer Instellingen vanuit het hoofdmenu van de Steam Link
  2. Selecteer Netwerk