Je selecteerde het onderwerp: Zowel de computer als Steam Link zijn aangesloten met een kabel
Probleemoplossing:
Netwerkapparatuur uit- en aanzetten
Sommige netwerkproblemen kunnen worden opgelost door je netwerkapparatuur (router, modem, adapters, etc.) uit en aan te zetten. Elk apparaat is anders; de meeste kunnen echter uit en aan worden gezet met de volgende stappen:

1. Herhaal deze stappen voor elk apparaat, te beginnen met je router
  2. Zoek de stroomkabel die met je apparaat is verbonden
  3. Trek de stroomkabel van je apparaat eruit
  4. Wacht 30 seconden
  5. Sluit de stroomkabel weer aan en laat het apparaat volledig herstarten (ongeveer 60 seconden)
Streaminstellingen naar standaardwaarden terugzetten
Selecteer Instellingen > Streamen > Geavanceerde opties(Y) > Naar standaardwaarden terugzetten(Y).

* Deze optie verschijnt alleen in de bètaversie van de Steam Link - je kunt naar de bèta wisselen vanuit de systeeminstellingen.