Je hebt het probleem geselecteerd: Zwarte balken aan de zijkanten of bovenaan

Wanneer de beeldverhouding van een spel niet overeenkomt met die van je beeldscherm compenseren we dat door zwarte balken aan de zij- en bovenkant toe te voegen.

Probleemoplossing:
Weergave-instellingen in het spel veranderen
  1. Open de weergave-instellingen in het spel en stel een resolutie van 16:9 in, zoals 1920x1080 of 1280x720
  2. Als je deze resoluties niet in het spel beschikbaar ziet, probeer dan van volledig scherm naar de venstermodus te wisselen
  3. Verander de beeldschermresolutie op je hostcomputer als het probleem aanhoudt