Je selecteerde het onderwerp: PlayStation 4-controller

Volg de volgende stappen om de PS4-controller draadloos met de Steam Link te koppelen:
  1. Ga met een ander invoerapparaat (bedrade muis of controller) naar de Bluetooth-instellingen
  2. Houd de PS- en Share-knoppen op de PS4-controller tegelijkertijd ingedrukt totdat de koppelmodus geactiveerd wordt en het begint met knipperen
  3. Zoek Draadloze controller van het soort Gamepad in de Bluetooth-apparaatlijst
  4. Druk op de (A)-knop om de PS4-controller te koppelen