Je selecteerde het onderwerp: Verdere ondersteuning

Voor je probleem is gedetailleerde ondersteuning nodig. Je kunt de discussiegroep voor communityhulp bekijken of een ondersteuningsticket aanmaken.

Uiteindelijk willen we dat je tevreden bent met je aankoop. Als je dat niet bent, kun je het kosteloos retourneren. Als je het via Steam hebt gekocht, kun je hieronder een terugbetaling aanvragen. Als je het bij een andere verkoper hebt gekocht, dien je contact met hen op te nemen voor informatie over hun retourneringsproces.

Er is geen serienummer vereist om contact met ondersteuning op te nemen. Als je een probleem ondervindt, kun je het veld voor het serienummer leeg laten.

Zet hier bestanden neer die je aan je verzoek wilt toevoegen
Stap 1
Voeg de volgende informatie toe wanneer je contact met ondersteuning opneemt:

• logs\streaming_log.txt uit de Steam-map op de hostcomputer
  • logs\steamlink_debug.txt uit de Steam-map op de hostcomputer (om dit bestand bij te werken ga je naar het menu Systeem op de Steam Link, klik je op de knop "Debuglogboeken opslaan" en begin je met streamen)
Stap 2
Geef ons je e-mailadres zodat we met je kunnen communiceren.
Voer het serienummer van de Steam Link hieronder in. Deze vind je aan de onderkant van het apparaat.
Het invoeren van het serienummer is niet verplicht maar helpt ons het probleem efficiënter op te lossen.
Het serienummer begint met F en bestaat uit 10 tekens.