Je selecteerde het onderwerp: Zwart scherm wanneer ik een spel start
Probleemoplossing:
Venstermodus inschakelen
Zet je weergave-instellingen in het spel van volledig scherm op de venstermodus.

1. Start het spel
  2. Ga vanaf de hostcomputer naar de instellingen in het spel
  3. Wissel in de weergave-instellingen van volledig scherm naar de venstermodus
Conflicterende programma's uitschakelen
De volgende programma's hebben bij een aantal gebruikers problemen opgeleverd:
  • MSI Afterburner
  • RivaTuner Statistics
  • Razer Synapse
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
  • Skype, Skypehost
  • Diensten voor cloudsynchronisatie (zoals MEGASync)
  • Software voor schermopnamen (zoals Fraps)

De volgende programma's kunnen je streamervaring ook beïnvloeden:
  • Diensten voor het streamen van video (zoals Netflix, Chromecast)
  • Diensten voor het streamen van muziek (zoals Spotify)
  • Grote bestandsoverdrachten (zoals BitTorrent, bestandsdownloads)
Spel aan je Steam-bibliotheek toevoegen
*Deze instructies zijn alleen van toepassing als het spel nog niet aan je Steam-bibliotheek is toegevoegd.*

1. Klik op + SPEL TOEVOEGEN... in de linkeronderhoek van de Steam-client
  2. Als je een productcode voor het spel hebt, selecteer dan Product op Steam activeren... en volg de aanwijzingen op het scherm
  3. Als je spel niet met een productcode aan Steam kan worden toegevoegd, selecteer dan Niet-Steam-spel toevoegen... en volg de aanwijzingen op het scherm
  4. Als het spel is toegevoegd kun je het vanuit de Steam-bibliotheek starten