Du valgte problemet: Fant ikke hodesett (feil 108 / 125 / 126 / 211)
Feilsøking:
Start hodesettet på nytt
  1. Høyreklikk på hodesettikonet i SteamVR
  2. Velg Start hodesett på nytt
  3. Vent på at det starter opp igjen
Slå strømmen til koblingsboksen av og på
  1. Avslutt SteamVR
  2. Ta ut strøm- og USB-kabler fra PC-siden av koblingsboksen (ikke den oransje siden)
  3. Vent noen sekunder, og koble deretter til strøm- og USB-kablene i koblingsboksen igjen
  4. Hvis du ser at det installeres flere drivere, vent til det er ferdig
  5. Start SteamVR
Slå på direkte skjermmodus
Start SteamVR og gå til SteamVR > Innstillinger > Utvikler > Slå på direkte skjermmodus

Direkte skjermmodus gjør at hodesettet ikke gjenkjennes som en vanlig skjerm. Hvis du lukker SteamVR og hodesettet viser skrivebordet, betyr det at direkte skjermmodus er slått av. Når direkte skjermmodus kjører ordentlig vil du kun se VR-innhold i hodesettet.

Hvis du har problemer med å slå på direkte skjermmodus, sørg for at du har installert de nyeste skjermdriverne.
Koble til en annen USB-port
Koble til koblingsboksen i en annen USB-port. Hvis du bruker en USB 2.0-port, bytt til en USB 3.0-port (blå innvendig). Hvis du bruker en USB 3.0-port, bytt til en USB 2.0-port.

Prøv en USB-port som allerede er i bruk av en annen enhet, og som fungerer.

Hvis du har prøvd all tilgjengelig feilsøking og fremdeles har problemer, så kan det være feil i USB-brikkesettet. Testingen vår har vist at Inateck 2-Port USB3.0 PCI-Express Card (serienummer: KTU3FR-2O2I) fungerer ordentlig med HTC Vive og kan håndtere denne typen USB-problemer.
Start datamaskinen på nytt
Trykk på X i SteamVR for å avslutte, avslutt Steam-klienten og start deretter datamaskinen på nytt.