Du valgte problemet: Vertsdatamaskinen vises som Frakoblet

Steam må kjøre på vertsdatamaskinen for at Steam Link skal kunne koble til. Hvis du har en brannmur, må du muligens endre tillatelsene så Steam Link kan koble til.

Feilsøking:
Sørg for at Steam kjører og er logget inn
For at Steam Link skal kunne se vertsdatamaskinen, må den være på, med Steam kjørende og logget inn på din Steam-konto.
Kryss av Slå på strømming i innstillingene på nytt
  1. Start Steam-klienten
  2. Trykk på Steam øverst til venstre, og deretter Innstillinger
  3. Under fanen Hjemmestrømming, fjern krysset og kryss av Slå på strømming på nytt
  4. Trykk OK
Sett nettverksplasseringen til Hjemmenettverk
Brukere har rapportert at det kan oppstå tilkoblingsproblemer for strømming, dersom nettverksplasseringen er satt til Offentlig nettverk.
Slå av brannmuren midlertidig
I noen tilfeller kan brannmuren hindre Steam Link fra å koble til vertsdatamaskinen.
Hvis endring av Steams tillatelser ikke fungerer, gjør følgende for å midlertidig slå av brannmuren (på Windows).

1. Trykk på Windows-tasten på tastaturet til vertsdatamaskinen
  2. Skriv: brannmur
  3. Velg Windows Defender Brannmur fra listen
  4. Trykk Slå Windows Defender Brannmur Firewall på eller av
  5. Merk Slå av Windows Defender Brannmur (anbefales ikke) og trykk OK

Gjør følgende for å slå på igjen Windows Defender Brannmur og lage et unntak for Steam i brannmurinnstillingene.

1. Fra Windows Defender Brannmur-vinduet, trykk på Slipp en app eller en funksjon gjennom Windows Defender Brannmur
  2. Trykk Endre innstillinger
  3. Kryss av alle boksene for Steam
  4. Trykk OK

ZoneAlarm kan forårsake problemer for noen brukere.