Du valgte problemet: Hvordan er nettverket satt opp?

Slå på ytelsesinformasjonen før du går videre.

Du kan se om det er nettverket som skaper problemer for strømmingen ved å gå til avanserte klientinnstillinger for strømming, og slå på ytelsesinformasjon. Du kan gjøre dette fra Steam Links innstillinger før du strømmer, fra Big Picture-innstillingene etter at du har startet å strømme eller fra Steam-overlegget mens du er i et spill.

Mens du strømmer kan du trykke F6 eller Start+Y for å åpne ytelsesgrafen, og se etter store stigninger for den turkise linjen. Dette tyder på veldig varierende nettverkstid, som er et tydelig tegn på nettverksproblemer for strømming. Disse sammenfaller som regel med videohakking eller frosset bilde.