Du valgte problemet: Både datamaskinen og Steam Link er kablet
Feilsøking:
Slå strømmen til nettverksutstyret av og på
Noen nettverksproblemer kan løses ved å slå strømmen til nettverksutstyret av og på (ruter, modem, strømadaptere osv.). Alle enheter er forskjellig, men de fleste kan startes helt på nytt med følgende trinn:

1. Gjenta disse trinnene for hver enhet, og start med ruteren
  2. Finn strømkabelen som er koblet til enheten
  3. Trekk ut strømkabelen fra enheten
  4. Vent 30 sekunder
  5. Sett inn strømkabelen igjen, og la enheten starte opp på nytt (rundt 60 sekunder)