Du har valt problemet: Fel 100

Detta fel innebär att SteamVR:s programfiler inte är lagrade i rätt mapp.

Felsökning:
Fixa SteamVR:s installationssökväg
Om Steam installerades i en icke-standardmapp, kan dina SteamVR config/log-sökvägar hänvisa till icke-existerande mappar.

För att rätta till din SteamVR-installationssökväg:
  1. Gå till: ...Steam/steamapps/common/SteamVR/bin/win64
  2. Kör vrpathreg och rätta till sökvägarna till korrekt hårddisk och mapp, eller radera filen "openvr.vrpath" i användarnamn/AppData/Local/openvr

Se till att du kan se dolda filer på din dator:
  1. Klicka på Startknappen > Kontrollpanelen > Utseende och anpassning > Mappalternativ
  2. Klicka på fliken "Visning"
  3. Under Avancerade inställningar, klicka på Visa dolda filer, mappar och enheter och tryck sedan "OK"

På Windows 10, gör följande för att visa dolda filer/mappar:
  1. Välj Startknappen och sedan Utforskaren
  2. Välj fliken Visa
  3. Kryssa i rutan Dolda objekt för att visa dolda objekt
Avinstallera och installera SteamVR på nytt
  1. Starta Steam-klienten
  2. Håll muspekaren över BIBLIOTEK-knappen
  3. Välj VERKTYG
  4. Hitta och högerklicka på SteamVR i listan
  5. Välj Ta bort lokalt innehåll

När du har avinstallerat, dubbelklicka på SteamVR i verktygslistan för att installera på nytt.