Du har valt problemet: Fel 208

Error 208 uppstår när dina skärminställningar inte upptäcks eller konfigureras korrekt.

Felsökning:
Aktivera Direct Mode
Starta SteamVR och gå till SteamVR > Inställningar > Utvecklarfliken > Aktivera Direct Mode

Direct Mode ser till att din HMD inte känns igen som en bildskärm. Om du stänger SteamVR och HMD-skärmen visar ditt skrivbord, innebär det att Direct Mode inte är aktiverat. När Direct Mode fungerar korrekt, kommer du bara se VR-innehåll i din HMD.

Om du har problem med att aktivera Direct Mode, se till att du har de senaste GPU-drivrutinerna installerade.
Kontrollera att bildskärmsutgång och GPU-anslutning fungerar
Kontrollera två saker:
  1. Att både din huvudskärm och din Link Box är inkopplade till samma GPU
  2. Att både din huvudskärm och din Link Box är inkopplade i fungerande portar

I de flesta fall har bildskärmsportar bredvid varandra tillgång till samma GPU.

Om du tror att ovan stämmer, prova att:

• Använda olika utgångar med samma datatyp för varje enhet (t.ex. byt Link Box-HDMI-kabeln från en HDMI-port till en annan HDMI-port)
  • Använda en mini DisplayPort/DisplayPort-kabel eller HDMI/DisplayPort-adapter för att koppla in Link Box till din dator om utgångarna du vanligtvis använder inte känner igen enheten.
  • Använda en DVI- eller DisplayPort-kabel istället för HDMI, och vice versa.
Starta om din dator
Tryck på X i SteamVR för att avsluta, stäng av Steam-klienten, och starta sedan om din dator.