Du har valt problemet: Ytterligare hjälp

Ditt problem kräver grundligare support. Du kan kolla i diskussionsgrupper för hjälp från gemenskapen eller skapa ett supportärende.

Släpp filer här för att bifoga dem till din begäran
Steg 1
Bifoga en SteamVR-systemrapport.

• Starta SteamVR från skrivbordet.
  • Se till att VR-enheterna är anslutna till värddatorn och strömsladdarna.
  • Om möjligt, se till att kontrollerna är påslagna och parkopplade.
  • Välj rullgardinsmenyn för SteamVR i SteamVR-fönstret.
  • Välj Skapa systemrapport.
  • Välj Spara till fil i det nedre högra hörnet på skärmen.
  • Bifoga filen med ditt ärende.
Steg 2
Ange din e-postadress så att vi kan kommunicera med dig.
Om ditt problem kräver reservdelar eller att hela produkten ersätts, ange din leveransadress nedan.
Index-headset: Inuti visiret på vänster sida, under ansiktskudden. Börjar med ”AU”.
Index-kontroll: På insidan av sensorarmens hölje. Börjar med ”FKL” eller ”FKR”.
Index basstation: Uppe till höger på baksidan. Börjar med ”FB”.