Logga in för att få personlig hjälp med Steam Controller.
Du har valt problemet: Systemknappen tänds men ingenting händer

Din Steam Controller kan vara parkopplad en annan enhet (en annan dator eller Steam Link).

Felsökning:
Ta ur batterierna och anslut med en micro-USB-kabel
Ta ur batterierna och anslut din Steam Controller till din dators USB 2.0-port med micro-USB-kabeln.
Om en USB-port inte fungerar, pröva en annan.
Para trådlöst till en annan källa
Om du har parat ihop din Steam Controller trådlöst med flera enheter, kan den vara länkad till en enhet som inte används.

1. Koppla in din trådlösa USB-dongel i önskad enhet
  2. Stäng av din Steam Controller
  3. Håll in (A) och tryck på Steam-knappen för att byta enhet