Du har valt problemet: Saknade/skadade delar

Om din Steam-kontroll saknar eller har skadade delar, var god kontakta supporten för att diskutera ersättningar av enskilda delar.

Släpp filer här för att bifoga dem till din begäran
Ange din e-postadress så att vi kan kommunicera med dig.
Ta bort batteriluckan för att hitta handkontrollens serienummer och ange det nedan.
Serienumret för din handkontrolls dongel finns på undersidan.
Det är valfritt att inkludera serienumret, men det hjälper oss att lösa ditt problem mer effektivt.
Serienumret börjar med F och är 10 tecken långt.
Serienumret börjar med F och är 10 tecken långt.