Du har valt problemet: Skadad Steam Controller

Testverktyget för inmatning kan användas för att verifiera funktionaliteten av alla knappar på en Steam Controller. Det verifierar även funktionaliteten av dess haptik. För att testa detta, genomför följande steg:

1. I storbildsläget Big Picture, gå till Inställningar > Handkontroll > Kontrollinställningar
  2. Markera din Steam Controller i enhetslistan och välj Support
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra diagnostiktestet