Du har valt problemet: Steam-klienten kraschar
Felsökning:
Gå med i Steams klientbeta
I Steam-klienten, gå till Steam i övre vänstra hörnet > Inställningar (Preferenser på Mac) > Konto-fliken > Under Beta-deltagande, klicka på Byt ... > Välj Steams beta-uppdatering
Inaktivera inkompatibla program
Vissa tredjepartsprogram kan störa din Steam Controllers funktionalitet. Prova att inaktivera dessa program och starta om din dator.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Skärminspelningsprogram (t.ex. Fraps)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI SUITE
  • ZoneAlarm
Starta om din dator
Koppla ur din Steam Controller samt andra inmatningsenheter, och starta sedan om din dator.
Återställ Steam-installationen
Avinstallera och ominstallera sedan Steam på C:-hårddisken.