Du har valt problemet: Kan inte ansluta till ett trådlöst nätverk
Felsökning:
Starta om nätverksutrustningen
Vissa nätverksproblem kan lösas genom att starta om dina nätverksenheter (router, modem, powerline-adaptrar, o.s.v.). Alla enheter är olika, men de flesta kan startas om genom att följa följande steg:

1. Repetera stegen på alla enheter och börja med routern
  2. Hitta strömsladden som är kopplad till enheten
  3. Koppla ur strömkabeln från enheten
  4. Vänta i 30 sekunder
  5. Koppla in strömkabeln igen och låt enheten startas om (runt en minut)
Starta om Steam Link och datorn
Vissa problem kan lösas genom att starta om Steam Link och datorn.

1. Koppla ur strömkabeln från din Steam Link
  2. Vänta i tre sekunder
  3. Koppla in strömkabeln igen och låt Steam Link starta om fullständigt (runt 30 sekunder)
Leta efter programvaruuppdateringar för routern
Vissa nätverksproblem kan lösas genom att uppdatera av modemet och routern så att de använder den senaste programvaran. För information om specifika routrar och modem behöver du ta kontakt med tillverkaren.
Prova en trådbunden anslutning
Vi rekommenderar att du använder en trådbunden anslutning för bästa streamingupplevelse.
Om du inte kan ansluta trådlöst, försök att ansluta din Steam Link till ett trådbundet nätverk.