Du har valt problemet: Kan inte hitta min värddator

Steam Link och värddatorn måste vara anslutna till samma router för att kunna upptäcka varandra.

Felsökning:
Se till att Steam körs och att du är inloggad
För att Steam Link ska kunna se värddatorn, måste den vara påslagen med Steam körandes och inloggad med ditt Steam-konto.
Avmarkera Aktivera streaming i inställningar och markera det igen
  1. Starta Steam-klienten
  2. Klicka på Steam i det övre vänstra hörnet, sedan Inställningar
  3. Under fliken Streaming i hemmet, avmarkera Aktivera streaming och markera det igen
  4. Klicka på OK
Se till att Steam Link och datorn är på samma nätverk
Se till att Steam Link och datorn är anslutna till samma nätverk. Om de tre första siffrorna i din Steam Links ip-adress är samma som datorns ip-adress, är de antagligen på samma nätverk.

Så här tar du reda på din Steam Links ip-adress:
  1. I Steam Link-huvudmenyn, välj Inställningar
  2. Välj Nätverk