Du har valt problemet: Både datorn och Steam Link är trådbundna
Felsökning:
Starta om nätverksutrustning
Vissa nätverksproblem kan lösas genom att starta om dina nätverksenheter (router, modem, powerline-adaptrar, o.s.v.). Alla enheter är olika, men de flesta kan startas om genom att följa dessa steg:

1. Repetera dessa steg för alla enheter, och börja med din router
  2. Hitta strömsladden som är kopplad till din enhet
  3. Koppla ur strömkabeln från enheten
  4. Vänta i 30 sekunder
  5. Koppla in strömkabeln igen och låt enheten startas om (runt 1 minut)
Standardåterställ streaming-inställningar
Från Steam Links startskärm, välj Inställningar > Streaming > Avancerade alternativ(Y) > Standardåterställ(Y).

*Detta alternativ syns endast i Steam Links betaversion –du kan byta till betan från Systeminställningarna.