Vilket problem har du med denna produkt?
Felsökning:
Ändra samplingshastighet för uppspelning
På din värddator, hitta ljuduppspelningsinställningarna och ändra samplingshastigheten för uppspelning.

44100Hz och 48000Hz samplingshastighet för uppspelning fungerar oftast bra för streaming. För vissa användare upphör störande ljud och sprakande genom att byta från ena till det andra.
Sänk streaming-kvalitet
Du kan justera din streamingkvalitet genom Steam Links huvudmeny, eller direkt i Storbildsläget och i spel.

Steam Links huvudmeny:
  1. Gå till Inställningar
  2. Välj Streaming
  3. Välj Snabbt

Storbildsläget:
  1. Välj inställningsikonen som sitter bredvid strömikonen uppe till höger
  2. Välj Streaming i hemmet
  3. Under Klientinställningar, välj Snabbt
Sänk nätverksbandbredd
Du kan justera din streamingbandbredd från Steam Links huvudmeny, eller direkt i Storbildsläget och i spel.

När du justerar bandbredden, bör du starta från det lägsta värdet och stegvis börja öka bandbredden tills du upplever problem, och sedan tillbaka till det senaste värdet som fungerade. Om du vill återställa till det ursprungliga beteendet, välj inställningen "Automatisk".

Steam Links huvudmeny:
  1. Välj Inställningar
  2. Välj Streaming
  3. Tryck på (Y)-knappen för att gå in i Avancerade klientalternativ
  4. Justera alternativet Bandbreddsbegränsning

Storbildsläget:
  1. Välj inställningsikonen bredvid strömikonen uppe till höger
  2. Välj Streaming i hemmet
  3. Välj Avancerade klientalternativ
  4. Justera alternativet Bandbreddsbegränsning
Inaktivera motstridande program
Följande program har orsakat problem för vissa användare:
  • MSI Afterburner
  • RivaTuner Statistics
  • Razer Synapse
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
  • Skype, Skypehost
  • Cloud-synkroniseringstjänster (t.ex. MEGASync)
  • Skärminspelningsmjukvara (Fraps, etc.)

Följande program kan även påverka din streamingupplevelse:
  • Videostreamingtjänster (t.ex. Netflix, Chromecast)
  • Musikstreamingtjänster (t.ex. Spotify)
  • Stora filöverföringar (t.ex. BitTorrent, filnedladdningar)
Ta ur USB- och Bluetooth-headset
Koppla ur USB- och Bluetooth-headset och slå av och på Steam Link, testa sedan om problemet kvarstår.